10 نکته طلایی سئو که طراحی سایت شما را بهبود می بخشد
طراحی وب سایت خوب برای هر کسب و کاری که در تلاش برای موفقیت در فضای آنلاین است ، اهمیت دارد اما اگر سایت در رتبه بندی نتایج جستجو شانسی برای حضور نداشته باشد، تعداد بسیار کمی از افراد ممکن است آن را بازدید کنند. اگر می خواهید وب سایتی داشته باشید که از نظر موتور جستجو عالی باشد، باید برخی از اصول اساسی SEO و شیوه های توسعه محتوا را در نظر بگیرید. در این مقاله میخواهیم به شما بگوییم که چطور می توانید با فقط 10 نکته طلایی سئو ، وضعیت سایتتون رو بهبود ببخشید.
به عنوان یک طراح وب، تاکنون در مورد مسائلی که شخصا با آن مواجه شده ام و نیز مسائلی که افراد دیگر در زمان ساخت وب سایت در مورد سئو با آن رو به رو شده اند ، بسیار فکر کرده ام. در اینجا 10 نکته طلایی سئو که می تواند به شما در طراحی سایت محبوب برای موتور جستجو کمک کند بدون اینکه خلاقیت و سبک شما را زیر سوال ببرد مورد بررسی قرار می دهیم.
1. باید Navigation سایت تان مورد پسند موتورهای جستجو باشد.
ساختار navigation شما برای طبقه بندی بخش های مختلف سایت باید کار را برای موتور جستجو آسان کند . اگر در مورد استفاده از فلش در ساختار وب که چطور برای موتور جستجو در دسترس و قابل خزش باشد ،آگاهی لازم را ندارید، استفاده از آنها ناوبری سایتتان را به خطر می اندازد. خزش و بررسی سایتی که از فلش استفاده می کند برای موتورهای جستجو بسیار سخت می باشد.
CSS و جاوااسکریپت می تواند تقریبا تمام اثرات خوبی که شما به دنبال آن هستید را بدون به خطر انداختن رتبه بندی موتور جستجوی شما ارائه دهد.
2. کدهای اسکریپت را خارج از فایل HTML قرار دهید.
در زمان کدنویسی سایت مطمئن باشید که CSS و JavaScript را در فایل های جداگانه قرار می دهید.
عکس
موتورهای جستجو از طریق آنچه در فایل HTML قرار دارد یک وب سایت را مشاهده می کنند. اگر جاوا اسکریپت و CSS، فایل بندی نشده باشند، می توانند چندین خط اضافی کد را به اسناد HTML اضافه کنند که در بیشتر موارد از محتوای واقعی بالاتر قرار می گیرند و ممکن است سرعت خزش سایت را کندتر کند. موتورهای جستجو دوست دارند تا به محتوای یک وب سایت در سریع ترین حالت ممکن دسترسی پیدا کنند. قراردادن کدهای جاوااسکریپ در انتهای فایل اصلی می تواند موجب افزایش سرعت سایت شود.
3. از محتوایی استفاده کنید که برای روبات های موتور جستجو قابل خواندن باشند.
محتوا به وب سایت حیات و زندگی می بخشد و این چیزی ست که خوراک موتورهای جستجو است و همواره به دنبال آن هستند. هنگام طراحی یک وب سایت، مطمئن شوید که ساختار مناسبی برای محتوا (عنوان ها، پاراگراف ها و لینک ها) در نظر گرفته اید.
سایت هایی که محتوای بسیار کمی دارند، به سختی تلاش می کنند تا در نتایج جستجو ظاهر شوند و در اغلب موارد، اگر برنامه ریزی های مناسبی صورت گیرد می توان از این اتفاق جلوگیری کرد. به طور مثال، برای متن از تصاویر استفاده نکنید، مگر اینکه از تکنیک جایگزینی متن تصویر پس زمینه CSS استفاده کنید.
4. URL وب سایت را برای موتورهای جستجو طراحی کنید.
URL هایی که موتورهای جستجو می پسندند برای ردیابی و خزش ربات ها سخت نیستند. بهترین URL ها حاوی کلمات کلیدی هستند که به توصیف محتوای صفحه کمک می کنند. مراقب برخی از سیستم های مدیریت محتوا که به طور خودکار از اعداد تولید شده و کدهای خاص برای URL های صفحه استفاده می کنند، باشید. سیستم های مدیریت محتوای خوب به شما توانایی سفارشی کردن و آدرس دهی URL وب سایت تان را می دهد.
5. صفحاتی که نمی خواهید ایندکس شوند را بلاک کنید.
صفحاتی در وب سایت شما ممکن است وجود داشته باشد که نمی خواهید موتورهای جستجو آنها را ایندکس کنند. این صفحات می توانند صفحاتی باشند که هیچ ارزشی به محتوای سایت شما اضافه نمی کنند، مانند اسکریپت های سمت سرور. این صفحات حتی می توانند صفحاتی باشند که شما برای تست طرح های خود در هنگام ساخت وب سایت جدید استفاده می کنید (با اینکه توصیه نمی شوند، اما بسیاری از ما همچنان از آنها استفاده می کنیم).
عکس
این صفحات وب را در دسترس روبات های وب قرار ندهید. شما می توانید با این قابلیت مشکلات محتوای تکراری سایت تان را برای بررسی موتورهای جستجو مدیریت کنید چرا که این مسائل می تواند بر موقعیت های جستجوی وب سایت شما تاثیر منفی داشته باشد. بهترین راه برای جلوگیری از اینکه برخی صفحات وب توسط روبات های موتور جستجو بررسی نشوند، استفاده از فایل robots.txt است که به عنوان یکی از پنج فایل وب، منجر به ارتقای وب سایت شما می شود.
بخشی از وب سایت خود را که به عنوان یک محیط آزمایشی مورد استفاده قرار می گیرد، با رمز محافظت کنید یا حتی از یک محیط لوکال مانند XAMPP یا WampServer، استفاده کنید.
6. ویژگی ALT تصویر را مورد توجه قرار دهید.
از اینکه تمام ویژگی های ALT تصاویر شما توصیفی است اطمینان حاصل کنید. همه تصاویر به ویژگی های ALT نیاز دارند به طوری که بتوانند با قوانین W3C به طور کامل سازگار باشند، اما بسیاری از افراد صرفا با اضافه کردن یک متن به این نیاز پاسخ می دهند. خالی رها کردن ALT بهتر از قرار دادن هر متنی بجای آن می باشد.
موتورهای جستجو ویژگی alt را می خوانند و آنها را زمانی که ارتباط صفحه را با کلمات کلیدی مورد جستجوی کاربر می سنجد ، در نظر می گیرند. جدای از حیطه سئو ، ویژگی های تصویری alt به کاربرانی که نمی توانند تصاویر را ببینند کمک می کند.
7. صفحات را با محتوای به روز آپدیت کنید.
اگر وب سایت شما یک وبلاگ داشته باشد، ممکن است بخواهید بخشی برای برخی از آخرین پست هایی که منتشر می کنید در همه صفحات وب ، فضای جداگانه ای در نظر بگیرید. تغییر محتوای صفحات وب به طور پیوسته در بازه های زمانی متنوع مورد توجه موتورهای جستجو است چرا که نشان دهنده این موضوع می باشد که وب سایت زنده است و فعالیت دارد . با بروز رسانی محتوا، نرخ خزش موتورهای جستجو در سایت افزایش می یابد.
8. از متا دیتای منحصر به فرد استفاده کنید.
عناوین صفحه، توضیحات و کلمات کلیدی هر صفحه باید متفاوت باشند. خیلی مواقع طراحان وب یک الگو را برای یک وب سایت ایجاد می کنند و فراموش می کنند که متا دیتا را تغییر دهند و آنچه اتفاق می افتد این است که چندین صفحه از اطلاعات تکراری استفاده می کنند. هر صفحه باید مجموعه متا دیتاهای خود را داشته باشد؛ این تنها یکی از مواردی است که به موتورهای جستجو کمک می کند که درک بهتری از ساختار وب سایت داشته باشند.
9. از تگ های هدینگ به درستی استفاده کنید.
از تگ های هدینگ در محتوای صفحه وب سایت خود به درستی استفاده کنید. آنها اطلاعاتی راجب به ساختار سند HTML را به موتورهای جستجو ارائه می کنند و این تگ ها نسبت به متون برای آنها از ارزش بالاتری برخوردار است .
عکس
از تگ <h1> برای عنوان اصلی صفحه استفاده کنید. از برچسب های <h2> تا <h6> برای نشان دادن سلسله مراتب محتوا و ترسیم کردن محتوای مشابه استفاده کنید. در نظر داشته باشید که استفاده چندین تگ <h1> در یک صفحه توصیه نمی شود چرا که منجر به ضعیف شدن عنوان اصلی می شود.
10. استانداردهای W3C را مورد بررسی قرار دهید.
موتورهای جستجو کدهای خوش ساخت و تمیز را دوست دارند. کد مرتب، سایت را برای ایندکس راحت تر می کند و می تواند عامل شاخصی باشد براینکه چقدر خوب یک سایت طراحی شده است. رعایت استانداردهای W3C تقریبا شما را مجبور به رعایت نشانه گذاری معنایی می کند، که می تواند برای سئو سایت شما هم مناسب باشد.